Eqology

Essential

Vloeibaar voedingssupplement met multivitaminen en multimineralen verrijkt met extracten van superfruit: mangosteen, acai en blauwe bosbes

Essential is een compleet, dagelijks antioxidantsupplement van de beste kwaliteit. Het bevat een volledige reeks vitaminen en mineralen (de optimale dosering, niet slechts de aanbevolen dagelijkse hoeveelheden (ADH)) plus plantaardige voedingsmiddelen zoals mangosteenextract, açai, aloë vera, flavonoïden uit bosbessen* en groene thee-extract die ontstekingsremmende voedingsstoffen bevatten. Deze zijn allemaal in grote hoeveelheden aanwezig in voeding die in verband wordt gebracht met een langdurige gezondhe

*Bosbessen en anthocyaninen zijn belangrijk voor gezonde bloedvaten, versterken het immuunsysteem, verwijden en verzachten de aders en verbeteren de cholesterolbalans, waardoor je langer gezond blijft.

Het draagt bij aan een normaal, energie gevend, metabolisme en het vermindert vermoeidheid.
Het draagt bij aan een normale spierfunctie.
Het draagt bij aan een normaal functionerend zenuwstelsel.
Het draagt bij aan een normaal functionerend immuunsysteem en het beschermen van de cellen tegen oxidatieve stress.
Goed voor het bloed. Het draagt bij aan een normale vorming van rode bloedcellen en hemoglobine, normaal zuurstof- en ijzertransport in het lichaam, een verhoogde ijzerabsorptie, normale collageen vorming voor het normaal functioneren van de bloedvaten, normale bloedcalciumspiegel.
Goed voor de botten, huid, haar, nagels, tanden en het gezichtsvermogen. Het draagt bij aan normale collageen vorming voor botten, huid, haar, nagels en tanden, onderhoud van weefsel en een normaal gezichtsvermogen.
Goed voor de biochemische & biologische problemen. Draagt bij aan normale eiwit en cysteïne synthese, normale homocysteïne, eiwit, glycogeen en macronutriënten metabolisme.

Eqology Essential