omega-3-1_1170x500px

HET BELANG VAN OMEGA-3 VISOLIE VAN EQOLOGY

4 tot 6 x per week vis eten, daar wordt jouw lichaam blij van!

Maar dat doen we helaas tegenwoordig niet meer. We eten hooguit één keer per week een visje (vaak ook nog een gekweekt visje). Ik adviseer dus dagelijks om visolie te suppleren. Waarom? Omdat elk mens omega3 vetzuren nodig. Elke dag. Het is een essentieel vetzuur wat ons lichaam zelf niet aanmaakt. Wat we dus uit voeding moeten halen.

Ik adviseer de visolie van Eqology dagelijks in mijn praktijk. Deze visolie is hoog gedoseerd, heeft de hoogste zuiverheid en laagste oxidatiewaarde van 4! (= lage oxidatie snelheid). Hierdoor wordt de kwaliteit van de omega 3-vetzuren gewaarborgd. Het is echt veruit de beste visolie en hierdoor zie ik ook snel effect:

 • betere slaap
 • betere concentratie
 • betere opname vitamines/mineralen
 • betere sportprestaties
 • mooiere huid/haar conditie
 • minder stemmingswisselingen
 • en sterker immuunsysteem

VISOLIE

Visolie (Omega 3 vetzuren) kan jouw lichaam en geest meer in balans brengen

Ons moderne leven met bewerkte voeding, inactiviteit, chronische stress en slaaptekort zorgt voor een verstoring in de vetzuurbalans. Dat vermindert je kwaliteit van leven: je wordt sneller moe, prikkelbaar en hebt een verhoogde kans op verschillende klachten.
omega-video1-370x365px
omega-video2-370x365px

Wat zijn de voordelen van omega 3-vetzuren?

De moderne wetenschap laat steeds meer zien hoe belangrijk visvetzuren (omega 3-vetzuren: EPA en DHA) zijn. Zo zijn visvetzuren essentieel voor:

 • Een goede opname van voedingsstoffen en de ontgifting (celstofwisseling)
 • Een goede werking van het immuunsysteem (ontstekingsregulatie)
 • Een goede stemming (ontwikkeling van het brein)
 • Een evenwichtige hormoonbalans (bouwstof hormonen)
 • Een hoge stressbestendigheid (hormoongevoeligheid)
 • Een mooiere huid en haar (UV-bescherming en hydratatie van binnenuit).
 • DHA draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen.
 • DHA draagt bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie.
 • EPA en DHA dragen bij tot een normale werking van het hart.

En goed nieuws voor zwangere vrouwen: Tijdens de zwangerschap helpt inname van DHA voor de hersenontwikkeling van de baby. En ook na de zwangerschap heeft het kindje baat bij het omega 3 vetzuur DHA die het binnenkrijgt uit borstvoeding. Geen borstvoeding? vanaf 6 maanden mag de baby visolie nemen. Je ontvangt via de mail meer informatie hierover.

Eqology visolie

Zelf werk ik met de meest zuivere visolie op de markt. Omdat in volledig achter hun werkwijze én product sta.

Persoonlijk stel ik hoge eisen aan supplementen en dat doe ik zeker als het om visvetzuren gaat (steeds meer vervuilde zeeën/vissen, overbeviste zeeën).

Mijn omega3 visolie supplement voldoet daarom aan de volgende criteria:

 • Het is een vloeibaar supplement (goed opneembaar door het lichaam)
 • Het is een hoog gedoseerde visolie
 • Het is duurzaam (MSC en CoC-gecertificeerd) >, gewonnen uit de snijresten van visfilet, zodat er geen extra (of onnodig) vissen gevangen hoeven te worden
 • De visolie bevat omega3 uit kabeljauw geviste afkomstig uit de koudste zeeën van de wereld (Noorwegen)
 • Laagste totoxwaarde (<4) > super verse olie!
 • Geschikt voor kinderen
 • Geschikt voor zwangere vrouwen
 • Zachte smaak
 • Geen (vieze) oprispingen
 • 100% natuurlijk
 • Bevat speciaal geselecteerde olijfolie met een hoog gehalte aan polyfenolen (antioxidanten!)

Eqology staat voor kwaliteit en is alleen via therapeuten en andere gezondheidsprofessionals te verkrijgen. Wil jij ook graag gebruik maken van deze visolie, vul je gegevens in op het formulier!

Mijn eigen ervaring

Zelf ben ik een aantal jaar geleden steeds ziek gweest. Ik zat niet lekker in mijn vel, had flink wat kilo”s extra, had wazige klachten, bezocht hierdoor regelmatig de dokter, maar helaas zonder resultaat.

Ik kreeg interesse in gezond en voeding, ging me hier steeds meer in verdiepen en begon mijn voeding aan te passen. Beetje bij beetje kreeg ik steeds meer energie en ik zat hierdoor beter in mijn vel.

Tijdens mijn opleiding tot OER- sterk coach liet ik de percentage Omega3 testen in mijn bloed. Ik dacht ik zit wel goed met mijn gezonde gewoontes. Tot de resultaten binnen kwamen, toen schrok ik echt. Ik had een flink verstoorde omega3 en omega 6 balans. En dit terwijl ik gezond at en ook af en toe vis op het menu zette.

Toen ben ik begonnen met visolie van Eqology. Sinds ik aan de visolie zit ervaar ik geen klachten meer en mijn huid is stralender, zit lekker in mijn vel en heb ik een betere vetverbranding en een betere concentratie.

Ons lichaam heeft dus duidelijk visvetzuren (EPA EN DHA) nodig voor een goede celgezondheid, lagere ontstekingsactiviteit en een goed functionerende brein.

Ook mijn zoon neemt het iedere dag zodat hij zich op school lekker kan concentreren.

Door mijn positieve ervaring ben ik partner geworden van Eqology en raad deze visolie aan, aan al mijn clienten! Vooral de hoge dosering met de lage oxidatiewaarde en de frisse smaak zorgen ervoor dat ik het een top product vind.

Inmiddels gebruiken al veel mensen de visolie en zie ik fantastische resultaten.

Stuur mijn meer info over prijzen en bestellen van de Eqology visolie

  Het belang van omega-3