Wat is een gezonde leefstijl?

Onze gezondheid wordt beïnvloed door onze leefstijl en door onze leefomgeving. Op het gebied van leefstijl zijn er zowel gunstige als ongunstige ontwikkelingen. Minder mensen roken en meer mensen bewegen. Maar ook zijn er steeds meer mensen te zwaar. Ongezond gedrag is verantwoordelijk voor bijna 20 procent van de ziektelast.

Een gezond leefpatroon bestaat uit goed eten, bewegen en balans. Een juiste balans tussen werk en ontspanning is essentieel voor uw vitaliteit. Ook een goede nachtrust draagt bij aan uw gezondheid.

img-12-1168x454

Samen met je coach naar een blijvend resultaat

Het lifestyle programma volg je onder persoonlijke begeleiding van jouw eigen coach. We leren een gezond eetpatroon aan, waarbij je niet minder gaat eten maar anders gaat eten.

Samen maken we een persoonlijk plan, afgestemd op jouw doel en jouw wensen. Met een eetpatroon dat eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven én bij je past. Zodat je het ook gemakkelijk volhoudt, tijdens het programma maar ook daarna. Zo leggen we de basis voor een gezond eetpatroon, waarbij genieten mag.

Je doorloopt drie verschillende fases in het programma, waarbij je stap voor stap opbouwt naar een regulier eetpatroon. En ook na het behalen van je streefgewicht sta je er niet alleen voor, jouw coach blijft je nog een jaar lang ondersteunen. Samen gaan we voor een blijvend resultaat!

Doelstellingen waarbij ik kan helpen:

  • Balans vinden tussen in- en ontspanning
  • Voldoende slaap
  • Gezonder eten
  • Bewegen
  • Afvallen / gewichtsbeheersing
  • Balans tussen werk en privé

Een gezonde leefstijl vinden veel mensen belangrijk. Puur Julia helpt bij het verkrijgen en behouden van een gezonde leefstijl, zodat u vitaal en gezond kunt blijven.

OERsterk Coach